Appartement

Tegen de berg aan zijn, op 1100 m, 3 rijen huizen gebouwd (Zillwald). Ons huis zit in de bovenste rij huizen.
Het huis heeft een ruime woonkamer met 2 persoons slaapbank, een badkamer met douche/bad, een wc en een wastafel, een klein keukentje met een eethoek en 2 slaapkamers. Aan de woonkamer ligt een balkon met uitzicht op de bergen. In de keuken zitten een magnetron(alleen opwarmen), een electrische kookplaat, een koelkast en een oven. In de woonkamer staat een TV met dvd-speler (met films) en een game-cube (met spellen). De 2 slaapkamers zijn boven, 1 slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en 1 kleine slaapkamer heeft een laag bed en een halfhoogslaper.
Onder de onderste rij huizen zit onze garage (nr 17). In de garage staan 2 fietsen. Deze mogen gebruikt worden. Wel graag weer op slot zetten.
Onder het hotel (voor onze rij trap naar verzamelplaats) is een afgesloten ruimte met een wasmachine en een droger. Deze werken op muntgeld. De sleutel van deze ruimte ligt in het huisje.

Het juiste adres is: Zillwald 326, 3994 LAX (V.S.), Zwitserland.Dorp Lax

Het huis ligt in Lax in het kanton Valais (Wallis) in Zwitserland. Migros is de enige winkel in Lax. Er is een goed en gezellig restaurant: Post. Deze ligt gelijk links onderaan de afrit van Zillwald aan de hoofdweg richting Fiesch. Er is een goede Pizzeria in Fiesch onder hotel Glacier. Deze is vanaf 18.00 of 18.30 uur open. Afhalen of plaatsen reserveren.