Appartement

Het appartement ligt in een afgesloten complex met een gemeenschappelijk zwembad en een klein kinderbad.
Het appartement is 140 m2 groot en heeft een ruime woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, 2 ruime slaapkamers en een nis met een tweepersoons slaapbank. Aan de woonkamer en de slaapkamer met het tweepersoonsbed ligt een aaneengesloten balkon met uitzicht op de haven en de zee. In de woonkamer staan een 6 persoons eettafel, een 2 persoonsbank en 4 stoelen. Deze stoelen kun je ook op het balkon zetten. Verder staat er een gashaard in de woonkamer en een TV met een computer waarop films gedraaid kunnen worden. 1 slaapkamer heeft 2 losse bedden en 1 slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. In de keuken staan een wasmachine, een oven, een magnetron (alleen opwarmen) en een koelkast. In de badkamer zit een bad met jacuzzi en douche, een bidet, een wc en een wastafel. Verder zijn er een schommel-ligstoel voor op het balkon en een parasol voor op het strand.
Er horen 2 parkeerplaatsen bij het appartement, 1 in de garage (klein) en 1 op het parkeerdek. In de garage staan 2 mountainbikes. Deze mogen gebruikt worden, maar moeten wel op slot achtergelaten worden.
In het appartement ligt een plattegrond van Sesimbra.
Het strand is vlakbij en het wordt dagelijks schoongemaakt.

Het juiste adres is: Rua Quatro de Maio 45, Huis nr 0C, Sesimbra, Portugal.Gebied

Sesimbra ligt in een bergachtig gebied. Het appartement ligt zo'n 200m van de zee.
Vlak bij Sesimbra ligt het natuurgebied "Serra de Arrabida", waarvandaan je prachtig uitzicht hebt over de zee en de natuur.Restaurants

Als je vanaf ons appartement naar het strand loopt, heb je daar een kiprestaurant dat druk bezocht wordt door de Portugezen (je kunt er ook eten afhalen) en op het strand zitten 2 restaurants.
Heel erg leuk zijn de kleine restaurants in de kleine straatjes net na het fort. Café Nero maakt een lekkere cocktail met aardbeien en het eten is er goed, maar het is geen restaurant.
En aan de boulevard zijn veel leuke restaurants met uitzicht op zee.